Šola nogometa

GLAVNI CILJI ŠOLE NOGOMETA NK PORTOROŽ-PIRAN:
- vzgoja mladih nogometašev;
- pozitivno oblikovanje osebnosti;
- sklepanje novih prijateljstev.

Glavni namen nogometne šole NK Portorož Piran je približati svet nogometa vsem, ki so ti želijo na kakovosten, poučen in predvsem zanimiv način. Razvoj mladih nogometašev poteka po skrbno načrtovanem programu dela. Osnovne vrednote so vztrajnost, delo in medsebojno spoštovanje, poleg tega pa želimo mladim nogometašem vliti ambicioznost in samozavest, ki jim ne bosta koristila le v nogometnem svetu ampak tudi skozi vsakdanje življenje.

Nogometna šola NK Portorož Piran je namenjena otrokom med 5. in 12. letom starosti. V tem obdobju ne izvajamo selekcije, saj želimo priložnost ponuditi prav vsem, ki imajo radi nogomet. Pod strokovnim vodstvom naših trenerjev poskrbimo za nogometno vadbo in otroke navajamo na zdravo tekmovalnost v skladu s pravili fair playa, ne manjka pa niti zabave.

Prepričani smo,  da bomo  s trdim delom, sodelovanjem staršev in podporo sponzorjev skupaj šli novim zmagam naproti.

VPIS V NOGOMETNO ŠOLO

Za vse dodatne informacije glede vpisa v nogometno šolo nam lahko pišete na elektronski naslov nk.portorozpiran@t-2.net ali nas pokličete na 051 346 033 (Patrik). Selekcije tekmujejo v okviru tekmovanj v organizaciji Medobčinske nogometne zveze Koper in NZS.

VETERANI
SLIKE
SEZNAM IGRALCEV

NOGOMETNI ŠTADION

Nogometno igrišče "pod obzidjem" dimenzij 102 x 64 omogoča vrhunske pogoje za treniranje in igranje nogometnih tekem. Igrišče z umetno travo je opremljeno še z manjšimi prenosljivimi goli 5x2 m za prečno igranje. Travnata površina se zaliva v vgrajenim zalivalnim sistemom. Igralcem so na razpolago štiri garderobe s kopalnicami in tribune s 500 sedeži in še toliko stojišč.
Na nogometnem igrišču je mogoče igrati in trenirati vse dni v letu s pomočjo izredno kakovostnih reflekotrjev tudi v večernih urah.